Page - Szukamy do pracy – Recepcjonista/ka
RECEPCJONISTA / RECEPCJONISTKA
Miejsce pracy: Smolarnia k. Trzcianki
Zakres obowiązków:
- rzetelna i gościnna obsługa gości hotelowych, wg obowiązujących standardów
- sprzedaż i rezerwacja usług hotelowych (również w języku angielskim)
- prowadzenie korespondencji, segregowanie i archiwizacja dokumentów
- fakturowanie, sporządzanie raportów sprzedaży oraz kasowych
- dbanie o sprawny przebieg informacji między działami
Od kandydatów oczekujemy:
- wykształcenia min. średniego (mile widziane w zakresie hotelarstwa, biznesu, ekonomii, marketingu)
- bardzo dobrej znajomości pakietu MS Office
- znajomości j. angielskiego lub j. niemieckiego w stopniu komunikatywnym
- umiejętności współpracy w zespole
- komunikatywności i umiejętność pracy z klientem
- gotowości do pracy zmianowej
- wysokiej kultury osobistej
- zorganizowania i odpowiedzialności
Oferujemy:
- stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- pracę w dynamicznym zespole i miłą atmosferę pracy
- możliwość rozwoju zawodowego i zdobywania nowych doświadczeń
Jeśli jesteś zainteresowany(a) pracą w rozwijającej się firmie z branży hotelarskiej i chcesz dołączyć do naszego zespołu, nie czekaj ani chwili dłużej – zgłoś się!
Oferty (cv + list motywacyjny) prosimy składać w formie elektronicznej na adres:
recepcja@rezydencjasmolarnia.pl,
w tytule wpisując: RECEPCJONISTA / RECEPCJONISTKA
lub bezpośrednio w recepcji Rezydencji Smolarnia,
Smolarnia 27, 64-980 Trzcianka
Prosimy o zawarcie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do przeprowadzenia procesu rekrutacji (Ustawa z dnia 29.08.1997 O ochronie danych osobowych, Dz. U nr 133, poz. 833).
Dziękujemy za zainteresowanie naszą propozycją. Odpowiemy na wybrane oferty.
Wina Grzegorza Turnaua
Wszystko zaczęło się od Jerzego Turnaua, który był właścicielem ziemskim i twórcą kursów rolniczych we Lwowie. Historia nie pozwoliła na bezpośrednią kontynuację jego dzieła, ale jeden z jego prawnuków – Zbigniew Turnau – od wielu lat prowadzi duże gospodarstwo rolne, zajmujące się uprawą zbóż i rzepaku, w czym pomaga mu syn Jacek. Korzystna lokalizacja i przyjazny owocom klimat zrodziły wreszcie pytanie: a może wino? Tym bardziej, że jednym z wieloletnich współpracowników Zbigniewa jest Tomasz Kasicki, sadownik i od 2013 również enolog.
Wśród licznych potomków Jerzego Turnaua znalazł się też Grzegorz, który po pradziadku odziedziczył skłonności artystyczne. Odległych, geograficznie i zawodowo, kuzynów połączyła wiele lat temu przyjaźń i wspólne marzenie o powrocie do rodzinnych tradycji. Pewnego dnia panowie Zbigniew, Grzegorz, Tomasz i Jacek postanowili połączyć swoje siły i tak powstała Winnica Turnau.Trwające od 2009 roku nasadzenia oraz remont dziewiętnastowiecznego budynku gospodarczego pozwoliły na stworzenie nowoczesnej winnicy z własną przetwórnią. Fakt, że rzecz dzieje się w Polsce – kraju niekojarzącym się jednoznacznie z winem – skłoniła właścicieli do szukania wsparcia wśród bardziej doświadczonych winiarzy. Zaproszenie do współpracy z Winnicą Turnau przyjął Frank Faust – uznany twórca win z Nadrenii. Winnica składa się z dwóch parceli mających w sumie 17 hektarów, obsadzonych głównie szczepami solaris i johanniter oraz rondo i regent. Dobrze wyposażona wytwórnia i własne laboratorium pozwalają na precyzyjne kontrolowanie wszystkich parametrów wina, na każdym etapie produkcji. W budynku przetwórni powstaje również sala degustacyjna.
Specjalne oferty dla gości wieczoru
Relacja z majowej kolacji hiszpańskiej
Do tego autentyczna, prawdziwie toskańska kuchnia.